Selecteer een pagina

In een vorig leven hield ik me bezig met cijfers en letters. Cijferen was mijn professionele bezigheid. De letters waren een onderdeel van mijn hobby; ik schreef mijn gedachten en gevoelens neer op papier en probeerde die in een vorm van poëzie of in een goed verhaal te gieten.

Maar ik wou meer. Ik had dromen en maakte plannen. Ik wou een deel van de wereld zien, maar ik wou ook een eigen wereld creëren, iets waar ik met hart en ziel kon voor gaan.

Ik combineerde mijn beroep met mijn hobby en zette mijn dromen op papier tot ik een concreet uitvoerbaar plan ter beschikking stelde aan mijn omgeving. Die zetten hun twijfels opzij en het licht op groen. Kaat werd geboren op 20 februari 2006 in de vorm van een ondernemingsnummer en de handtekening onder een huurcontract van negen jaar.

Zie hoe het begon op www.wieiskaat.be